кадър: Нова телевизия Редактор: Нямаше как в състава на правителството да няма

...
кадър: Нова телевизия Редактор: Нямаше как в състава на правителството да няма
Коментари Харесай

Филип Станев, ИТН: Няма да има нови редакции на кабинета

кадър: Нова телевизия 

Редактор: 

Нямаше по какъв начин в състава на държавното управление да няма редакции спрямо първия вид, препоръчан от Има Такъв Народ, тъй като част от имената в него бяха подбрани от първи вид за министър председател – Николай Василев. В кабинета, показан през вчерашния ден, няма да има повече редакции. Това сподели в студиото на Нова телевизия Филип Станев от „ ИТН “.

Той добави, че през вчерашния ден от политическите сили, които Има Такъв Народ предложения с цел да показа плана си за държавно управление, е нямало искания към личностите на министрите. Станев акцентира, че вчерашните срещи с Демократична България, Българска социалистическа партия и ИБГНИ не са били договаряния.

„ Не е значимо кой какво ще напише във Facebook, значимото е по какъв начин ще се гласоподава в Народното събрание “, това сподели Филип Станев по въпроса за реакциите на политическите сили на оферти план за държавно управление.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР